1 van de 11 is GEGARANDEERD voor jou!

Wat leuk dat je er bent! Speel mee en zie direct welke van de 11 toppers jij gegarandeerd ontvangt!

Het Eredivisie-seizoen is weer begonnen, en de VriendenLoterij is daar natuurlijk bij met maar liefst een heel elftal vol met TOPPERS! Speel mee en zie direct welke van de 11 jij ontvangt!

Ik wens je dit seizoen veel geluk en bovenal veel prijzen toe!

Johnny de Mol

Welke van de 11 toppers pak jij? Wordt het € 25.000,-? Speel mee in de VriendenLoterij en zie direct wat jij ontvangt!

Welke van de 11 toppers pak jij? Wordt het € 25.000,-? Speel mee in de VriendenLoterij en zie direct wat jij ontvangt!

Voor welke club wil jij scoren?
Welke naam mag er op de cheque als je wint?
Je gegevens

Als je wint moeten we wel even weten wie je bent.

Winnen met je 06-nummer

Bij de VriendenLoterij is je 06-nummer je lotnummer.

Waar bellen wij aan als je wint?
Adres

Op welk adres wil jij, als je wint, je prijs ontvangen?

Op welk rekeningnummer mogen wij je geldprijsprijs storten als je wint?
Je rekeningnummer

Op welke rekening wil jij, als je wint, je geldprijs ontvangen?

Ontvang gegarandeerd 1 van de 11 toppers door mee te spelen in de VriendenLoterij voor € 13,50 per lot per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar en je speelt mee zolang je wilt.
Beveiligde server
Stap /

  Veelgestelde vragen

  • Wat kan ik winnen?

   In het ELFTAL vol TOPPERS zit € 25.000,-, een Volkswagen Polo, een Vakantie t.w.v. € 2.000.-, een Stedentrip t.w.v. € 1.500,-, een iPhone X, een Sony LED TV, een Apple Watch, een iPad, de VriendenLoterij Fiets, een Eredivisie seizoenkaart en een Cadeaupakket t.w.v. € 60,-.

   Als je nu meespeelt maak je direct kans op fantastisch mooie prijzen! Een cadeaupakket t.w.v. € 60,- ontvang je altijd! Daarnaast maak je iedere maand kans op ruim honderdduizend prijzen tot wel € 100.000,-.

  • Hoe werkt de VriendenLoterij?

   De VriendenLoterij zet zich in voor een sportieve en gezonde samenleving. Zo gaat de helft van jouw inleg rechtstreeks naar de jeugdopleiding van jouw favoriete Eredivisieclub.

   Bij de VriendenLoterij is je 06-nummer je lotnummer. Met jouw 06-nummer kan je geweldige prijzen winnen. Je maakt maandelijkse kans op € 100.000,-, Volkswagen Polo's en elke werkdag een vakantie en ruim honderdduizend andere prijzen. Iedere negende van de maand maken we de uitslagen bekend. Daarnaast gaat de helft van jouw inleg rechtstreeks naar de jeugdopleiding van jouw favoriete Eredivisieclub.

   Een lot kost € 13,50 per trekking en je speelt mee zolang je zelf wilt. Er zijn 14 trekkingen per jaar.

  • Wat is mijn lotnummer?

   Je 06- nummer is meer waard bij de VriendenLoterij. Want bij de VriendenLoterij is je 06-nummer je lotnummer. Hiermee maak je elke maand kans op ruim honderdduizend prijzen zoals vakanties, auto's, fietsen en fantastische geldprijzen tot wel € 100.000,-.

  • Een lot kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Door mee te spelen met een (extra) lot machtig je de VriendenLoterij tot wederopzegging om voor ieder lot per trekking € 13,50 van je rekening af te schrijven. De helft van de opbrengst van ieder lot gaat direct naar de jeugdopleiding van jouw favoriete Eredivisieclub.
  • Deelname vanaf 18 jaar. Opzeggen kan op ieder gewenst moment via onze website, per telefoon of per post.
  • Je ontvangt in ieder geval een cadeaupakket met een waarde van circa € 60,-.
  • Dit cadeaupakket bestaat uit drie verschillende cadeaus. Daarnaast zie je direct of je € 25.000,-, een Volkswagen polo, vakantie t.w.v. € 2.000,-, stedentrip inclusief voetbalwedstrijd, Apple iPhone X, Sony LED TV, Apple Watch, Apple iPad, VriendenLoterij fiets of een seizoenkaart van een Eredivisieclub naar keuze hebt gewonnen.
  • De actie loopt van 1 augustus t/m 20 september 2018, 15.00 uur.
  • Je kunt maximaal 2 (extra) loten activeren binnen deze actie. Ongeacht het aantal loten waarmee je gaat meespelen in de VriendenLoterij via deze actie ontvang je maximaal één cadeaupakket per persoon.
  • De prijzen bij deze actie kunnen gedurende de gehele looptijd vallen en op het moment dat je instapt al gevallen zijn. Mocht aan het einde blijken dat niet alle prijzen zijn gevallen, dan worden de prijzen alsnog verloot onder alle deelnemers aan de actie. Alle prijzen vallen gegarandeerd.
  • De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij wordt uitgevoerd op de laatste werkdag vóór de 9e van de volgende maand (bijv.: de trekking van januari 2018 wordt uitgevoerd op 8 februari 2018). De 13e trekking wordt uitgevoerd op 8 augustus 2018 en de 14e trekking op 7 december 2018. Tot 1 november 2018 worden de trekkingen uitgevoerd vanaf 10.00 uur in de Van Eeghenstraat 70 te Amsterdam, daarna in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 9e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.
  • Bij geldprijzen boven de € 449,- wordt de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting ingehouden. Geldprijzen worden automatisch op jouw rekening gestort als je wint.